Fincas Costa Dorada
castellano - català
 Fincas Costa Dorada
Logo Fincas Costa DoradaTelf 93 895 01 59
Fincas Costa Dorada
Home Qui som Els nostres serveis A on estem Vull comprar Vull vendre
Fincas Costa Dorada
Es el moment, vine i parlem
Cartera d'Immobles
Qui som  
fincas costa dorada
Fincas Costa Dorada de Cubelles neix l'any 1980. Som una empresa de caràcter familiar que al llarg d'anys d'exercici professional hem esdevingut una agència immobiliària i asseguradora amb una clara vocació de servei envers als nostres clients. Som un equip jove i dinámic amb una amplia experiència professional i prestigi a la zona de la Costa Daurada, especialment a les localitats de Cubelles, Cunit, Segur de Calafell i Vilanova i la Geltrú, on la nostra solidesa ens ha portat a assolir una amplia quota de mercat.
Durant tots aquests anys ens hem dedicat a la comercialització i venda de vivendes -tant d'obra nova com de segona mà- a la vegada que facilitem vivendes de primera o segona residència gràcies a la situació privilegiada de tenir les nostres oficines en població costera.
Fincas Costa Dorada
Fincas Costa Dorada Disposem d'una àmplia cartera de pisos, cases, locals, apartaments, parcel·les, tant nous com de segona mà, i si en qualsevol moment no ho tenim ens assegurem de buscar-ho i trobar-ho a un preu just.

Ens trobem en un negoci en el qual els nostres clients guanyen en qualitat de vida i ens confien els seus estalvis perquè els poguem dipositar en els seus somnis. És per això que el nostre personal familiar té la qualitat i professionalitat suficients per assolir-ho.


fincas costa dorada
Web diseñada por yaencontre.com